Når det kommer til biler, så har mænd det på samme måde som kvinder har det tøj og sko. 

Udstyr til bilen kan man aldrig få nok af. Selvom der lige er kommet nye alufælge på, så kan du altid få lyst til at sætte nogle nye på igen. Det er ikke meget anderledes end det er med kvinder og tøj. Uanset hvor meget frækt undertøj de har, så køber de altid mere. At de så bruger det for lidt er en anden sag. 

En fed bil med et par lækre fælge er også bare noget helt andet at køre i. Man føler sig som mand bare mere cool og lækker når man kører i en fed bil. Det er ikke alle der virkelig lægger mærke til de nye fælge, men det føles bare bedre. Det er lidt det samme som når kvinder tager deres selvsiddende strømper på. De føler sig mere sexede, men ingen kan se hvorfor. 

De rigtige fælge ændrer bilen komplet.

Sætter du de rigtige fælge på din bil kan den dybest set ændre udseende komplet. Det kan give bilen et løft der trækker den i retning af sportsvogn, selvom det er en stationcar. Fælge har en utrolig betydning for bilen. Igen kan vi trække en parallel til kvinder. Med det rette sminke ligner hun en million. Uden ikke så meget. 

Dermed er fælge en stor del af bilens styling. Det er dog også et statement. De fælge du vælger siger jo i sidste ende også noget om dig. Det gør det tøj du tager på jo også. Din type og stil. Er du til det mere prangende eller stilfuld men afdæmpet. 

Uanset hvad du vælger af fælge, så er det hos de fleste med til at højne køreglæden. Sætter du dig i en bil du syntes ser godt ud, så nyder at køre i den på anden måde. Så det at bruge penge på fælge er aldrig spildt. Med mindre du selvfølgelig ikke går op i din bil overhovedet og ser den som en metalkasse med hjul, der bringer dig fra A til B.