Flere og flere ting kommer online, og især under de mange lockdowns er det gået hurtigt. Der er dog stadig mange ting, som ikke er online. Det sætter digitaliseringsdagen fokus på. Den 13. september 2022 kan bogholdere og revisorer lære mere om, hvordan de lærer deres klienter at få digitaliseret alle deres relevante oplysninger. Du kan finde endnu mere info på https://digitaliseringsdagen.dk/.

 

Lær om alt der sker indenfor digitalisering lige nu

Der er en ny bogføringslov, som du også kan lære mere om i forbindelse med digitaliseringsdagen. Det er generelt altid vigtigt, at man som bogholder er helt opdateret på love og regler.

Her kan du komme til konference i Fredericia, hvor alle eksperterne sammen deler ud af deres viden om, hvordan du bedst selv får styr på digitalisering, og hvordan du lærer dine klienter de forskelle digitale løsninger. Når tingene digitaliseres løbende, så er det meget nemmere for alle parter, som er involveret i bogholderiet. Der er også færre fejl og misforståelser, og det fører til bedre samarbejde og resultater.

 

Nye systemer og andet smart

På digitaliseringsdagen kan du lære mere om en masse spændende og brugbare nye systemer. Det er godt at høre om dem alle, da det er meget forskelligt, hvilke der passer til hvilke brancher. På digitaliseringsdagen kan du derfor nemmere overskue, hvilke der er relevante at lære for dig og dine klienter. Med dette unikke overblik er du godt klædt på til fremtiden. Konferencen er også et oplagt sted til sparring med kollegaer, da mange bogholdere ofte sidder i en 1-2-mandsafdeling til hverdag. Det er bare noget andet, når man er mange samlet. 

Alle vil helt sikkert komme hjem med ny inspiration og gode idéer fra digitaliseringsdagen, så det er bare med at få booket plads til dig selv eller dit firmas bogholder.

 

Praktisk info

Digitaliseringsdagen varer hele dagen. Derfor har ligger den i Fredericia, så det er så nemt som muligt for så mange som muligt at samles uden at køre alt for langt. Skal du overnatte, så book i god tid, så du er sikker på, at der er plads.

På hjemmesiden kan du se hele programmet, så du på forhånd kan vælge, hvilke af tingene du helst vil nå af interesse, og hvilke du skal nå af nødvendighed.

Du kan nemt se hele programmet på siden og lave din egen plan for dagen.             

 

Dagen arrangeres af Retio By Zignifikant.