Det er blevet meget almindeligt for danske virksomheder at benytte sig af IT-outsourcing. Men hvordan er man sikker på, at man får reel værdi for sine penge, når man vælger sit IT-firma?

Hvem er du – hvad har du brug for?

Når du skal kortlægge, hvad du har brug for af IT, skal du vide, hvem du er, og hvad dine mål er. Hvis det er en del af jeres forretningsplan at blive bedre til noget specifikt, som f.eks. bedre kundeservice, skal I allerede indtænke dette i de krav, som i vil stille til en leverandør. F.eks. skal jeres IT-hjælper her kunne være med til at sikre bedre kommunikation med jeres kunder og måske endda strømline de systemer I bruger i dag.

Det stiller store krav til den teknologi, som i bruger, måske skal udskifte til eller som skal integreres med andre systemer. Dertil er det en forudsætning, at der er styr på lovgivningen omkring det hele, da databehandling bliver stadig mere og mere reguleret.

Det er med andre ord ofte nødvendigt med en strategi og gerne et overblik, så virksomheden kan se, hvor den skal henad og hvilke behov, der er i forhold til at bruge penge på IT-udfordringerne.

IT og medarbejderne

IT er et område, som fylder meget – vidt og bredt. IT er alt fra serverdrift til systemer, support, licensstyring og meget, meget mere.

En ting, der ikke skal underkendes i forbindelse med IT, er, at det kan koste enorme summer, hvis udfordringerne havner hos medarbejdere, som slet ikke burde bruge sin tid på IT´en. Det fjerner fokus fra kerneopgaverne og gør desuden, at IT-problemerne risikerer at slet ikke blive løst – eller løst korrekt.

Det er netop derfor, at det kan være guld værd med ekspertrådgivning og know-how, som gør det muligt at løse de enkelte udfordringer, implementere nye bedre systemer baseret på den bedste teknologi, som er til rådighed samt stå for den almene drift.

Hvis du søger praktisk hjælp til din IT, så kontakt vores IT-firma i Kolding, som dækker hele Danmark.