Det var endelig blevet sommerferie. Jeg var lige kommet hjem efter en lang og hård dag på arbejdet. Jeg arbejder til dagligt som Tandlæge, og har været på arbejde siden 7 om morgenen. Jeg havde virkelig bare glædet mig til en lille ferie. Jeg sad bare derhjemme og lavede noget mad. Jeg ventede på min mand og børn kom hjem. Min mand arbejder som elektriker, og han plejer altid at komme lidt senere hjem end mig. Så jeg plejer altid gøre maden klar til han kommer hjem. Børnene gik alle i alle skole, og plejede tit at tage i klub efter. Der kommer normalt hjem samme tid som min mand. Der gik så nogle timer og børene og mind mand kom hjem. Jeg kunne se på mine børn at de var så glade over at have fået sommerferie. De satte sig alle til bords og begyndte at spise. Børnene fortalte om deres dag i skolen, og det samme gjorde min mand. Børnene fortalte så også at de rigtig gerne ville ud og rejse i ferien. De ville virkelig gerne til Frankrig. Det var mig og min mand lidt chokeret over at høre. Vi havde ikke regnet med at skulle rejse i ferien. Men vi begyndte lidt at tænke over det. Det er virkelig lang tid siden vi sidst har været ude og rejse. Så det bar og noget mig og min mand kunne trænge. Vi havde brug for lidt tid til at tænke over det, og lige kigge på hvor meget billetter og hotel koster. Der gik nogle dage, og det endte med at børnene fik os overtalt. Vi valgte at tage på en ferie. Vi tog derfor et lån fra Letfinans, for ikke at bruge alle vores penge på ferien. Det var virkelig en hyggelig ferie, og børnene elskede det.